Kategorier
Rörmokare

Ta hjälp av en rörmokare i Uppsala

Funderar du på att renovera i köket eller i badrummet i Uppsala? Dessa två rum står överst på mångas önskelista över renoveringar och det finns starka skäl till detta. Dels så handlar det om rum som används ofta och dels så handlar det också om rum som, på många sätt, definierar upplevelsen av en bostad. Ett nytt badrum gör att resten av bostaden också känns väldigt påkostad och fräsch – och samma sak, men i en större skala, gäller för ett nytt kök.

Det finns emellertid också en annan gemensam nämnare mellan kök och badrum och denna är lite mindre smickrande. Tyvärr så är det inte ovanligt att se fukt- och vattenskador i just kök och badrum och tyvärr så handlar det inte sällan om att dessa uppkommit som en följd av en renovering.

Ta professionell hjälp med renoveringen

En renovering som skötts av en privatperson och där utförandet varit allt annat än fackmannamässigt. Detta leder i slutändan till stora problem då försäkringsbolag numera ställer väldigt höga krav på komplett dokumentation och på att en renovering ska ha skett enligt konstens alla regler och på ett fackmannamässigt sätt. Om så inte är fallet – ingen ersättning.

Rådet är att du alltid ser till att anlita en rörmokare i Uppsala vid din planerade renovering och med detta också ser till att A) jobbet blir utfört i enlighet med de regler och föreskrifter som finns B) blir snyggt och C) får den livslängd du siktar på. Att anlita en rörmokare i Uppsala är en garant för ett snyggt jobb och för ett hållbart resultat.

Totalentreprenad ger trygghet

Dessutom så handlar det också om att många rörmokare i Uppsala kan göra mer än att bara dra vatten och ordna med avlopp: i många fall kan de ta sig an exempelvis en badrumsrenovering från start till mål och enligt totalentreprenad. Det ger dig ännu mer trygghet och säkerhet.

Jobbet sker effektivt och det blir säkrare genom att alla som arbetar vet vad den andre gör. Du själv slipper hålla på att rodda med att ringa olika hantverkare. Kostnaden kan du dessutom få ner genom att använda Rot-avdraget. Anlitar du som privatperson en rörmokare i Uppsala så kan du dra av 30 % av den totala arbetskostnaden, detta med ett årligt tak på 50.000 kronor.

Dröm gärna om ett nytt kök eller ett nytt badrum, men förverkliga drömmen genom att anlita proffs. Det tjänar du på i längden.