Om oss

Ska du äntligen sätta igång med din badrumsrenovering? Är det nu du ska börja bygga om i köket, bygga den där verandan du alltid drömt om eller påbörja planeringen av Attefallshuset?

På den här sidan kommer du att få allt du behöver veta inför projektet – oavsett vilket byggprojekt det handlar om. Vi som skriver är erfarna snickare och rörmokare som vill ge tips, råd, fakta och kompletta guider om olika projekt inom respektive gebit.

Målet är att dels öka kunskapen hos dig som läsare, men även att få dig att inse vilka uppoffringar som varje renovering kräver. Det senare är viktigt att trycka på. Många inser inte att de tar tid att göra om och bygga nytt. Det gör att starten är rolig, men att det i takt med tiden blir tråkigare och tråkigare. Det är då misstagen sker och det är då som kostnaderna ökar. Ställer man detta mot att direkt ta professionell hjälp – särskilt med Rot-avdraget tillgängligt – så kan man ställas inför det faktum att allt blivit dyrare. Och, tyvärr, sämre.

Vi ska visa vilka projekt som du själv kan klara av och samtidigt också peka på vilka saker som bör skötas av proffs. Det är ingen fråga om stolthet, det handlar om att få mest valuta för pengarna och bästa möjliga resultat. Älskar du att bygga och göra om i hemmet? I så fall är du varmt välkommen att spetsa kunskaperna på vår sida. Välkommen!